Min och johannas blogg

Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se Wildones.blogg.se

Ni undrar säkert

Varför ingen bloggar. Men Malin och Emelie vill inte blogga längre så jag och Johanna har skaffat en ny blogg.
Vi håller på att fixa header och sånt nu, så vi kommer ut med bloggen snart.
Så ni får cheka in den här bloggen varje dag, för att kolla om vi lakt ut bloggen eller inte. ^ vi ska iallafall ha kvar den  bloggen länge.
Puss och kram

Datasalen

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Japp

Vad står det i ditt tredje?
Okej, säg till när du är där :) <333333

Och vem var det ifrån?
jossan

Är han/hon kattig?
Självklart ;)

Smsar ni ofta?
Jadå 

vad står det i ditt 18:e sms?
Tror inte de fast lillen sa att alla typ trodde de :) <333 men vi va ju inte de haha <33

Och det var ifrån?
ralle

Är han/hon farlig?
Absolut

Hur farlig?

Jättefarlig ! ;)

Gå in på inkorg och tryck uppåt 2 gånger, vad står det?
Oha , någon vaken ? :) <33

Och det var från?
Majsan

Är han/hon snygg?
Aaaaaasssheeet

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig?
Orkar inte kolla xp
Smsar du ofta?
Ne, eller vetinte

Hur många sms har du skickat?
8859 och sen 2000 på en annan jag lånade

Hur många mms?
152, men den skickar av sig själv ;s
Är du beroende?
Ne

Vem ringde du senast?
Jossan

mottagna samtal
mamma, malin, pappa, kimberly, jossan, tobbe, mamma, emelie..

Snyggast i din kontaktlista?
haha :)

Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
Mathilda ;)

många bilder har du på mobilen?
134

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell
sony ericsson, rosa t700

.

Hej! Nu sitter jag här ensam i mitt rum och har tråkigt. Ska snart tjäna lite pengar genom att städa mitt rum och kratta löv. Jag har inget att skriva om. Men ikväll ska jag visa vad jag har köpt medan jag inte har bloggat :)
Puss.
 Den tröjan har jag köpt och massor av annat :P

bloppis

hej nu sätter vi igång med en bloppis. Om du är intresserad av något skriv ett mail till [email protected]
1
2.3.
1. Från: bikbok
Ord. pris 300:- 
säljes för: 150:- 
storlek: XS
2. & 3. Från Ginatricot
ord. pris 149:- ?
säljes för: 50:-/st.
storlek: XS
Mer kommer sen!

Johaaaannnaa

Hellu :)
Jag och Johanna vaknade vid halv 12, eller jag iaf. Venne vad vi ska göra idag eftersom mamma och jag skulle åka och handla saker till undervåningen idag. För vi ska ju göra om där igen så ska jag typ va där nere och kommer typ få hela undervåningen för mej själv :D. Men igår så drog vi ut sen på kvällen. Till ip och så hände det lite saker osv. haha. Vi drog hem sen vid halv elva och kollade på 2012 men jag sommnade typ efter halva filmen.
Aja nu ska vi hitta på något.
Puss

dålig bloggning

Men snart kommer design så då kommer nog alla blogga mera ;)
Idag gick jag upp klockan 8, på en lördag :O Men vi hade iallafall träning och vi hade teori och löpning. Vi sprang på löpar banan på ip, och vi sprang ungefär 11 varv sammanlagt. Fy fan vad jobbigt det var. Sen åkte jag hem och duscha och så sen kom Hannah hit och vi gick till busshålplatsen och mötte Johanna och tog bussen till haninge. Köpte en kofta. Sen drog vi hem och Hannah stackaren blev sjuk :( Men ska äta nu sen drar jag till Johanna.
puss

Hahaha, gammal bild på oss


Katt

Ska träffa mathilda snart, hon ska herm till mig i solna dåra. Vet inte vad vi hittar på men har hyrt 4 filmer + godis & monster så det blir väll chiiiiill x) Jaja puss,


Godmorgon

Hej bloggen, det var ett tag sen.. Förlåt. Men jag har haft sjukt mkt att göra, jaja, är aif barnvakt åt min kusin nu haha och om en stund ska pappa hämta mig. Igår var jag på ip ett tag med elin danne o tim, sen skulle jag hem o käka och sen drog jag till ip igen, då var det jag, elin, tim, danne, danis, tobbe, malin, madde, oliver och johanna där, kanske nån till haha :p men ska gå och fixa mig nu uppdaterar sen, puss !


Ingen har bloggat?

Huh? aja jag gör det nu iaf. Idag var jag i skolan. Det var väll som vanligt. Skit varmt var det också :D Men efter skolan så åkte jag hem och åkte och hämta lillbrorsan eftersom om jag hämtar honom nåra gånger i månaden så får jag pengar, och vad gör man inte för pengar? ;) Aja, sen åt jag och åkte till träningen. Det gick helt okej idag. Har precis duschat och pluggat lite spanska. Typ första gången jag pluggar till spanskan men det gick inte så bra för mig i spanskan förut ;) Nu laddar jag över lite låtar och så.
Puss

Haha, fin bild.


dagen

Hej hej :)
Idag var jag i skolan och vi hade inga lektioner idag för att det kom två stycken som skulle ha en föreläsning i skolan, typ den ena hade varit i ett sånt där konsetrasionsläger, som dom hade på andravärldskriget. Sen var det en som var typ "föredetta" ganstar eller vad man nu ska kalla det. Så det jobbade vi med typ hela dagen. Sen efter skolan var jag med Johanna n. Vi åkte hem till mej, hoppade studsmatta typ, och lite annat. Sen åkte vi till Alby för vi skulle ha träning där, vi skulle springa dårå;) Hade bättre kondis en vad jag trodde, fast det gick lite segt på slutet. Sen har jag duschat, fixat naglarna, ansikstmask och gjort en hår inpackning. Så har hunnit med ganska mkt.
Men orkar inte lägga in nåra bilder idag.
Lägger in dom imårron.
Det här blir sista inlägget också.
Puss


tävling

Jag är med och tävlar om 88 eyeshadow på kosmetikan.se det finns massor av bra skönhetsprodukter där. Jag fastnade mest för ögonskugg/nagellack som kan användas till ansiktet och naglar m.m. Jätte bra, det finns i flera olika färgen :)
Om du vill vara med och tävla går du in på Millahoman.blogg.se och gör som jag :D
önska mig lycka till. Puss

Dagens


;)

Sorrry

Hej ! Förlåt för asdåligt bloggande av mig men jag har inte fått logga in på datan så mkt för att jag har varit tvungen att plugga ;s ska plugga lite nu eftersom jag har prov imorgon, kanske drar till ip senare också, puss !


..

nu drar jag på utvecklingssamtal, berättar om dagen när jag kommer hem!

Dagens låt




jordgubbar



hemma

Hej.
Sjuk igen , kollar på Hannah Montana. Idag måste jag verkligen plugga, jag har juu prov på fedag och torsdag. Det är så himla tråkigt att vara sjuk, ingenting händer. Jaja, måste äta lite och sen plugga.
Puss


13/4

Har inte bloggat på ett tag nu, men jag skulle ju börja när skolan gjorde det så nu gör jag det :) haha.

Idag har jag iallafall varit i skolan, hände ingenting speciellt. Hade SvenskEngelska för första gången.. haha våran lärare tror seriöst att vi är cpn? :) Hon läste sagor för oss, alltså sagor som törnrosa & hans&greta! Jaja, Emelie var sjuk idag & Johanna stack efter halva dagen så jag var lite med melvin & daniel istället. Men nu skricker mamma på mig. Godnatt!

Musik



Trääning

Hellu :)
Har precis duschat och håller på att ladda över lite bilder till datorn. Idag var jag ju i skolan slutade tidigt. Sen drog jag och Elin hem till henne åt lite, bytte om och dampa lite sen gick vi ner till ip och var där med Daniel, Jack, Sara och Ida. Sen hade vi träning och fick så jävla mycket skav sår och skit av dom nya skorna. Sen åkte jag hem och duscha osv. Jag och mamma håller på att beställa hem en choklad fontän till en sak:D
Lite bilder från idag



Dagens tränings outfit




@ Ip



Puss :D


bättre statistik

Hej.
Idag är det bättre statistik igen. Bra! Just nu sitter jag framför datorn. Måste plugga lite innan jag går och lägger mig, blir nog hemma imorgon med :/ Det är synd för vi skulle få besök av någon "botad" nazist och en man som har klarat sig från ett koncentrationsläger. Jag är väldigt intresserad av andra-världskriget så det är himla synd. Men det skulle inte vara så najs att jag sitter i aulan med alla i 8 och 7 och snyter mig? Haha, men vi hörs senare.
Puss.
 
Fett söta bebisar.

Pysslar

Hej. Nu har jag snart gjort färdig klänningen. den blev grymt mkt kortare och är väldigt bekväm ! 
Den är väldigt enkel och jag har bara lagt ner max en kvart, men den är inte helt klar än :)

pysslar

Emelie pysslar

är sjuk

Hej.
Jag är hemma idag, är jätte förkyld och har ont i halsen (jag har lite feber också) jag måste plugga ändå, franske och fysik eftersom jag har prov. Jag håller på att fixa lite i garderoben/rna rensar m.m Så det kanske blir lite bloppis senare :) Jaja, ska äta och dricka tee. Puss

Bilder på Nice

Det gick inte att ladda upp bilder förut så nu ska ni få lite från google och från mig somaren 08-09

Lista

Hur gammal är du? 13
Har du det bra hemma? har jag väl
Har du bra självförtroende? tillräckligt
Kan du lita på dig själv? jadå
Hur tycker du att ditt liv är? ganska segt
Har du ett bra liv tycker du? det finns värre
Vill du ändra på något i ditt liv? ja
Är du nöjd med din kropp? ja
Något du vill ändra med din kropp? några saker


Kärleken
Har du någon kille/tjej? nej
Vill du ha kille/tjej? nej
Gillar du någon nu? nej
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? har ju ingen?
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Det beror ju helt på vem killen är?


Vänner

Har du bra vänner? ja
Tycker du om att va med dina vänner? men det är klart
Har du många vänner? tillräckligt många
Välj, få bra vänner eller många som man inte kan lita till hundra%? få bra vänner

Mogenhet & ytlighet
Har många sagt att du är mogen för din ålder? ja
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? ja
Har du fått höfter? men ja?

Vilken del på din kropp brukar du får mest komplimanger för? Bena, Håret, Ögonen & min bruna hy
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? "leka" med Malin! Haha
Älskar du att shoppa? klart :)

Är du nöjd med..
[x] Ögon
[x] Näsa
[x] Händer
[x] Fingrar
[x] Naglar
[ ] Ögonfransar
[x] Läppar
[x] Öron
[x] Ögonbryn
[x] Ben
[x] Ansikte
[ ] Hy
[x] Lår
[x] Hår
[x] Röst
[x] Fötter
[x] Tår
[x] Rygg
[x] Armar
[x] Rumpa
[x] Mage
[x] Helheten


Tvilling

Cha cha :)
Idaaaaag så var det ju skola -.- Var så jävla trött och ve hade bara tråkiga lektioner som typ matte och so osv. Slutade sen vid 3 och då gick jag och Empa hem till henne. Vi åt och hjölpte till att sätta upp studsmattan som gjorde väldigt ont i händerna :O Mamma kom och hämtade mej sen vid 6 och så åkte vi till centrum för jag behövde köpa nya fotbollsskor. Så köpte fotbollsskor och löparskor och sen köpte jag en puder och mascara också ;)
Imårron träffar jag Elin, vi har träning sen också.
Lite bilder

Johanna och moi idag

haha, Emelie sötnos

Duktig? tröjan som jag har på mej fick jag av emelie idag i försenad födelsedagspresent, tack gumman.

Emelies skol foto, så jävla söt :O
PUSS


Frankrike

Hej! Jag är jätte glad. Jag får ta med en kompis en vecka till Nice i sommar och jag har frågat Malin T om hon vill följa med! Jag hoppas verkligen att hon får. Jag och Malin i Frankrike med alla snygga killar kan det bli bättre ? :D det finns resor från 2000-3500 kr och sen lite mat pengar ( till resturanger ) och shoppning pengar så klart! Älskar dig Malin ! Bästa vän , syster, bror, ALLT!

Juste

Det är fukking skola imårron, kommer inte palla med det!

Malin och emelie blogga va fan :O

Hellu :)
Idag gick jag upp klockan 9, lite sent eftersom vi skulle vara på ip klockan 10. Vi hade iaf tunering idag, eller träningstunering dårå. Vi kom 2:a men det var ju bara 3 lag ;) Men det var bra spelat. I veckan har vi 4 träningar och 2 av dom är kondision. Skit jobbigt, men behöver fan få kondision ^ Men idag så spelade vi tunering, sen åkte jag hem och duscha osv, sen gick jag hem till Isabell, hon mötte mej på vägen. Hon har en skit bra kamera så hon ville ta lite bilder, sen gick vi till shell och köpte glass. Och vet ni vad det stog på min termometer idag, att det var ca 17 grader ute vafan! Det blir ju snart sommar :D Men sen gick vi hem till henne var inne på datan och lite så. Sen gick jag hem. Pappa hade sattit upp studdsmattan också så gick ut och hoppade lite med lillbrorsan. Men imårron skulle jag nog vara med Emelie. Får se vad vi hittar på. Men det här blir nog sista inlägget för mej.
Puss, god natt

bild från idag ;)

Bilder

Kom precis hem, har varit med julia först, vi gjorde typ inget, gick runt lite haha :) Sen träffade vi oliver & tim vid alle så drog vi till ip och sen gick jag hem, måste plugga nu ;o ! Men här kommer ett par bilder från idag, Enjoy !


kimberly baby när hon va lite haha :)

Närbild wooow ! Haha så jävla ful x) ( Och nej jag har Verkligen inte foundation på läpparna, det är läppglanset ;o )

Julia älskling när vi åt ;)


Juuuulia

Ska träffa Julia om 40 minuter typ, jag vet inte vad vi ska göra haha men här kommer outfit :)


Tshirt - gina
jeggings - gina


Tunisien ! ;D

Fick nyss reda på att jag ska till Tunisien den 20 juni, happpy ! ;D Ska typ vara där i 8 dagar då eller nåt, men aja ! Puuuuss :)

Hit ska vi ! ;)




O-M-G !

Haha kollade termometern nyss x) 20 grader i solen, shiiiit ! :)


Allt e så jävla jobbigt..

Hejsaaan, mår inte så bra idag, har ont i magen, har haft nåt krångel så har haft ont i magen om & om igen i två veckor nu. Måste plugga so nu eftersom jag missade ett prov förut som jag ska göra i veckan, sen fysik prov som jag också ska göra i veckan som kommer o jag kan iiiingenting ;o och en bokredovisning tills på fredag och jag har inte ens börjat på en bok, fan de e skitmkt för mig nu :o Jaja, hoppas nån kan träffa mig ikväll så att jag slipper plugga hela dan idag..
Igår iaf träffade jag kimberly, vi satt vid datan en stund och sen skulle vi träffa nåra men vi drog till ip för vi oc h dom kunde typ inte sen haha, men vi satt och vänta vid bussen på ip då och då träffade vi massa andra. Men sen drog vi hem och typ somna direkt haha ;p . Kom hem vid 11 imorse kanske, har pluggat en stund nu och ska väl göra det ett tag nu, men serriöst pallar jag inte och jag bråkar med mamma, mmmmmmmmen jag ska inte ta ut det över er haha, slängpuss ! :=)


Biiildeer

Lite bilder från idag och igår




Dagens outfit





lite sen

anonym/thor om svar på frågestund/ E:
nu kommer det lite mera..
malin : du vet vem jag är , och har du varit kåt på mig ? vad föredrar du .., tänder eller tand kött ? ... har du pussat tobbe på snoppen ?

johanna : putar du med brösten som alla säger ? .., du har väl aldrig strulat förutom oliver thorvalson ... gillar du oxfelé ?

emelie : asso är du säker på att du druckigt eller har du hjärnsläpp ? var det du som gilla räker ? ... har du hårsprej i ditt fitthår?

josefin : stavas du josefine ? .. har du pullat med en porrfilm brevid dig ? ( bara brevid , inte framför ) .. sover du med tänd lampa eller halv öppen dörr ?

alla : tror ni på monster i garderoben ?

(SVARA ÄRLIGT ANNARS FÅR NI EN SMÄLL PÅ KÄFTEN !)

Svar: Josefin, men stavade Josefine förut. Nej? Nej, kan inte såva om det är för ljust i rummet :P om jag gör!

Dagens


Find

Haha jag hittade en bild från idag, en från igår och två från i förrgår ;)


ooooooooommmgg vad söt jag e, haha intee :)

Julia älskling

Haha så jävla fula, bjuder x)

Josef på skolfotot, sötast !


Haha seeeen fråga

Frågor: malin : du vet vem jag är , och har du varit kåt på mig ? vad föredrar du .., tänder eller tand kött ? ... har du pussat tobbe på snoppen ?
johanna : putar du med brösten som alla säger ? .., du har väl aldrig strulat förutom oliver thorvalson ... gillar du oxfelé ?
emelie : asso är du säker på att du druckigt eller har du hjärnsläpp ? var det du som gilla räker ? ... har du hårsprej i ditt fitthår?
josefin : stavas du josefine ? .. har du pullat med en porrfilm brevid dig ? ( bara brevid , inte framför ) .. sover du med tänd lampa eller halv öppen dörr ?
alla : tror ni på monster i garderoben ?
(SVARA ÄRLIGT ANNARS FÅR NI EN SMÄLL PÅ KÄFTEN !

Sv: 1.Joo asså verkligen jag putar med tuttarna hela tiden ;o Nej verkligen inte, skulle aldrig palla !
2. Heeeeej oliver ;) Jo jag har redan sagt till dig ;)
3. Japp, jag gillar oxfilé !


Dagens/Gårdagens Shopping

Hello ;) Var med julia igår i haninge och idag med moa & mamma i farsta, träffade kimberly & empico där också ;) , ska snart träffa nåra kanske, men här kmr bilder. Puss ! / johanna

Dagens


Jeansleggings & Örhängen
200 :- & 50 :-

Gladiatorskor
350 :-

Bh
100 :-

Gårdagens


2 t-shirts
100 :- st

Linne
100 :-


Bloggar igen när jag har lust!

Orkar fan inte blogga. Kanske börjar när skolan börjar igen men jag tror inte det.

Det kom en sen fråga...

Så jag tänker svara på mina frågor som jag fick :) Ni får också svara tjejer!

Frågor: malin : du vet vem jag är , och har du varit kåt på mig ? vad föredrar du .., tänder eller tand kött ? ... har du pussat tobbe på snoppen ?
johanna : putar du med brösten som alla säger ? .., du har väl aldrig strulat förutom oliver thorvalson ... gillar du oxfelé ?
emelie : asso är du säker på att du druckigt eller har du hjärnsläpp ? var det du som gilla räker ? ... har du hårsprej i ditt fitthår?
josefin : stavas du josefine ? .. har du pullat med en porrfilm brevid dig ? ( bara brevid , inte framför ) .. sover du med tänd lampa eller halv öppen dörr ?
alla : tror ni på monster i garderoben ?
(SVARA ÄRLIGT ANNARS FÅR NI EN SMÄLL PÅ KÄFTEN !)


Svar: Nej jag vet inte vem du är thor? :) Jag är alltid kåt på dig. hmm, måste nog säga gult tandkött som snusare har. Nej det har jag inte gjort :)

.

Godmorgon.
Nu sticker jag och Kimberly snart till Farsta C och låser upp en mobil och shoppar lite. Jag har somsagt inte bloggat så mycket men det kommer att ändras när skolan börjar. Jag ska också visa upp vad jag har köpt dom senaste dagarna. Jag har bränt upp mer än 1200 kr iaf.  Jaja nu ska jag fixa ihop plånboken och dra. Puss

Ennea purger

cha cha bloggen :)
Idag kom Ennea till mej vid halv ett. Så fixade jag mej och vid 2 fick vi sjuss in till skanstull och tog tunnelbanan in till stan. Men vi gick typ lite vilse när vi skulle till sergel bara för att korven tyckte att vi skulle gå av vid t-centralen. Men vi kollade iaf på the bounty hunter. Sen vid sex när den var slut tog vi tunnelbanan och bussen till alé och köpte typ chips och sånt, fettma barn. Sen drog vi hem till mej och kollade typ på film och så. Hade lika kul som vanligt :D
Men bloggar imårron, eller idag får jag väll säga ;)
Men det är inte så bra uppdatering nu på påsklovet, det kommer bli bättre när skolan börjar.
Puss

Ett tag sen ;)

rösta miner

Hejsanhoppsan gummi snoppsan. 
Nu ska ni rösta vilken bild som var bäst och vem som gjorde minerna bäst. 
 

.

Hej. Nu har jag kommit tillbaka från Kista centrum, fick med mig lite saker igen Jag orkar inte blogga, jag har ett liv. Jag skriver när skolan har börjat igen
. PUss
gammal bild

Home

Hello, jag är hemma nu, pappa skulle jobba så han lämnade av mig hos mamma. Det är pissväder ute så jag vet inte vad jag ska göra idag, nån som vill träffas ? ;)


;)


Landet

Är på landet nu.. Har tittat på film, käkat, liteså ;p Drar till tyresö igen imorgon iaf, trevligttrevligt ;) Ska kolla facebook nu och kanske nån film om ja inte blir astrött ^ Puss


you broke my hart

Chacha :)
Har precis duschat och ska kolla på film eller något.
Idag så åkte jag och Johanna till tyresö c först och sen drog vi till ip där det var lite folk. Men vi var inte där så länge och åkte hem till mej ist och åt. Sen åkte jag på träningenm det gick sådär, har typ ingen kondis men aja.
Imårron ska jag träffa Ennea, vi ska se the bounty hunter på bio :).
Puss

Lista


1. Fullständigt namn?-  Malin Frida Carlehorn
2. Ålder? - 13
3. Vart bor du? - Tyresö
4. Bor tillsammans med? - Familjen
5. Färg på ditt hus? - Rött
6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född? - 1996
8. Klass? - 7f
9. Vilket år tar du studenten? - Haha vet inte
10. Något jobb? - nej
11. När gick du upp i morse? - typ 10, skit tidigt för att vara mig!
12. När ska du sova? - Ska nog inte sova så mycket i natt ;)
13. Duschat idag? - nej, känner mig äcklig nu
14. Kramat någon idag? - jadå
15. Pussat någon idag? - Ja
16. Vad har du ätit idag? - Fettomat, Pizza sen Burger King :D
17. Dagens klädsel? - Tights, t-shirt & jeans jacka
18. Dagens smink? - Bara lite maskara
19. Dagens sötnos? - Majsi
20. Dagens roligaste? - Malins granne! Haha

Socialt.
21. Har du många vänner? - lagom
22. Hur många har du kysst? - hmm
23. Vem kramade du senast? - Majsi
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Typ alla när man gick i Hanviken :)
27. Har du pojk-/flickvän? - Haha nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Emelie
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Malin


Favorit:
31. Film? - Taken! Älskar hon som springer så fint :D haha
32. Låt? - Colurs of the rainbow
33. Mat? - mozzarellaost & tomat
34. Dryck? - Cola eller Cider
35. Färg? - Vit
37. Stad? Stockholm
38. Land? - Cypern
39. Ämne i skolan? - inget?
40. Människa? - Majsi

Senaste:
41. Personen du tänkte på? - Malin :)
42. Personen du kysste? - haha
43. Gången du spydde? - I Tisdags :/
44. Gången du grät? - Idag
45. Pizzan du åt? - haha idag åt jag & malin mozzarella pizza
46. Gången du var i Göteborg? - i helgen
47. Gången du var i Stockholm? - Jag bor i stockholm?
48. Gången du var full? - i Tisdags :/
49. Gången du var hög? -  Tänker aldrig testa droger :)
50. Gången du var kåt? - Nu! OMG

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - Vitt
52. Hund eller katt? - Båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Det beror helt på :)
54. Tvspel eller datorspel? - Inget
55. Singel eller upptagen? - Jag är singel, men vill ha seriöst förhållande fan.
56. Hångla eller ha sex? -  Jadu ;)
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Men va?
58. Ragga eller bli uppraggad? -  bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - har aldrig tittat på något av dom
60. Blont eller svart hår? - blond
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - vänsterhänt
65. Coca cola eller fanta? - Beror på vad man blandar det med ;)
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt tror jag
68. Älska eller älskas? - Man vill ju bli älskad av den man älskar så båda :)
69. Leva eller dö? - Leva?

Antal:
70. Personer du älskar? - Alla fina vänner
71. Personer du hatar? - Christina :) haha
72. Gånger du varit full? - hmm :) 
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Ingen
74. Glassar du ätit på en dag? - På sommaren blir det alltid nåra glasser ;)
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Oj, Nrj & nåra till.. Ska typ kolla på nåra i sommar
76. Gånger du haft minnesluckor? - Har det nu ;/
77. Gånger du varit hög? - Ska aldrig testa droger :)
78. Personer du saknar just nu? - Vännerna
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Typ en gång

Vem:
80. Vill du kyssa nu? - Ingen :)
81. Ska du träffa imorgon? - Malin tror jag, blir säkert nåra mer
82. Sjöng du senast för? - Majsi
83. Hade du senast en msn-konversation med? - GökisPökis
84. Spelade du tvspel med senast? - Typ 5 år sen :o
85. Vill du ta med på resa nu? - Ska med Malin snart :) Fan va nice
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - P.... ibland & Christina
87. Förtjänar att dö? - Christina :)
88. Är söt? - Finns många (a)
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Ingen, kör mitt eget race

Vad:
90. Gör dig glad? - Vännerna
91. Gör dig ledsen? -  När dom är ledsna
92. Vill du helst göra nu? - Gå ut
93. Önskar du att du slapp göra? - Städa & vara hemma
94. Vill du ha nu? - toaletten, är skit pissnödig :D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Pengar!
96. Längtar du till? - Sommaren!
97. Tycker du om dina betyg? - Dom är väl sådär
98. Ångrar du i ditt liv? - Ingenting faktist
99. Är det bästa som hänt dig? - Kommer inte på någonting som är sådär jätte bra
100. Hur mycket är klockan? - 19.41


svar på frågestund/ E



Fråga: Vem är den sötaste personen i 7an / 8an / 9an
Svar: det finns så många söta !

Fråga: villken blogg läser du ?

Svar: Läste Fjortisbloggarna & nåra andra typ, men inte så mycket längre

Fråga: Vilka av er är oskuld ?

Svar: Alla, lust att ta den :) ?

Frågor: Johanna : Är du kär i Oliver ?
Emelie : Vad var bästa födelsedags presenten ?
Josefine : Gillar du din klass ?
Malin : Vilka räknar du som dina bästa vänner ?

Svar: Gud, allt var jätte bra. Men alla pressentkort och pengar :)

Fråga: Har alla ni strulat? Vilka har ni vart tillsammans med? Vilka är era favorit plagg?? ;)

svar: Ja det tror ja. Haha ska jag räkna upp alla 30 st eller  ;) ? Favoplagg är nog min halvkorta gråa lite mjuka tröja. Den är perfekt att ta på sig om man inte hittar något annat.

Frågor: johanna: hur långt komer du låta olliver gå me diG??
emelie: har du varit full? vem är din bv ?
malin:har du strulat?
josefin: tycker du olliver är snygg??
kram P.S ER BLOG ÄR GASNSAK BRA !! !:d

Svar: Inte så full så jag inte kan klara mig själv men alla har väl drukigt?
jag har jätte många vänner, svårt att välja :)

Vad har ni för BH storlek ?
Svar: 75 A

Har nån utav er blivit av med oskulden ? :O
vah tyker ni om oliver ?
har nån utav er inte strulat ?
snälla svara på alla frågoor ! :)

Svar: Nej, vi är fortfarande oskulder. Oliver mhh.. en rolig skit. alla har strulat!

Fråga: Vem av er har haft sex flest gånger?

Svar: Kolla svaret över så står det att vi är oskulder !:)

Svar: Hur stor åldersskillnad tycker ni är okej mellan en tjej och en kille i ett förhållande ? :)

Svar: Max 3 tror jag.

Frågor: Emelie :absoluta måste på sommarlovet ?
Malin : vad som har varit roligast på lovet ?
Josefine : har du varit full ? ;p
Johanna : är du oskuld :)

Svar: Det blir nog ett par snygga solglasögon, hängiga shorts, med en t-shirt som är halvt instoppat i byxorna ;)

Frågor:haha oj men nu ska jag frååååga då x)
till alla : vilken är eran allra bästa vän ? :D
kyss på rumpppppan!

Svar: Har många. Om vi äger så här, dom som vet mest om mig är MalinT,MalinC,Kimberly.
Josefin och Johanna är också jäääätte bra :D

Fråga: VILKA bloggar läser ni ?? :D

Svar: Kända, och mina vänners.

Fråga: Varför har ni ingen header eller håller ni på med en ? (:
Svar: Vi väntar på någon duktig, typ Emmadenblonda

Fråga: Vad är de första ni tänder på hos en kille ? :)

Svar: Utséendet; kroppen, snoppen.

Svar: var kommer svaren?

Svar: Inte nu iaf.

Fråga: vad kostar en påse äpplen på ica?

Svar: kanske runt 20:-

Fråga: När ska ni svara ? :)

Svar: Bajs

Music

Ligger och kollar på tv nu, väntar på jossan ;p Sen vet jag inte vad vi ska göra, kanske drar till ip eller träffar nåra, det är så jävla soligt ;) Whie. Slänger in en låt nu, puss


Sunny

Hellu, nu har jag precis duschat. Ska ta och äta något och sen gå till Johanna.
Vet inte vad vi ska göra, sen ikväll har jag träning som jag ska gå på.
Aja, Puss

.




Fråga: Vem är den sötaste personen i 7an / 8an / 9an
Svar: Jag vet faktist inte

Fråga: villken blogg läser du ?

Svar: Läste Fjortisbloggarna & nåra andra typ, men inte så mycket längre

Fråga: Vilka av er är oskuld ?

Svar: Alla

Frågor: Johanna : Är du kär i Oliver ?
Emelie : Vad var bästa födelsedags presenten ?
Josefine : Gillar du din klass ?
Malin : Vilka räknar du som dina bästa vänner ?
:)

Svar: Dom som jag kan lita på & är med mest

Fråga: Har alla ni strulat? Vilka har ni vart tillsammans med? Vilka är era favorit plagg?? ;) Svar: Ja. Oj många, men inga seriösa. Mjukisar & En tjocktröja

Frågor: johanna: hur långt komer du låta olliver gå me diG??
emelie: har du varit full? vem är din bv ?
malin:har du strulat?
josefin: tycker du olliver är snygg??
kram P.S ER BLOG ÄR GASNSAK BRA !! !:d

Svar: Ja

Vad har ni för BH storlek ?
Svar: 75 A

Har nån utav er blivit av med oskulden ? :O
vah tyker ni om oliver ?
har nån utav er inte strulat ?
snälla svara på alla frågoor ! :)

Svar: Nej. Han är en konstig filur han :) Nej.

Fråga: Vem av er har haft sex flest gånger?

Svar: Fan vad många sex frågor då.. inga

Svar: Hur stor åldersskillnad tycker ni är okej mellan en tjej och en kille i ett förhållande ? :)

Svar: Haha alla säger att åldern är bara en siffra men jag tycker typ 4år i våran ålder :)

Frågor: Emelie :absoluta måste på sommarlovet ?
Malin : vad som har varit roligast på lovet ?
Josefine : har du varit full ? ;p
Johanna : är du oskuld :)

Svar: Vet inte, Verkligen inte Göteborg eller i Tisdags :/

Frågor:haha oj men nu ska jag frååååga då x)
till alla : vilken är eran allra bästa vän ? :D
kyss på rumpppppan!

Svar: Har tre, M E & J

Fråga: VILKA bloggar läser ni ?? :D

Svar: Alltså jag läser inte bloggar så mycket längre, jag är ute mer nu

Fråga: Varför har ni ingen header eller håller ni på med en ? (:
Svar: Vi letar efter någon som kan gör en

Fråga: Vad är de första ni tänder på hos en kille ? :)

Svar: Utséendet? Magrutor & Armarna ;)

Svar: var kommer svaren?

Svar: Nu? Haha.

Fråga: vad kostar en påse äpplen på ica?

Svar: Det beror på hur många äpplen i kg du ska köpa Luigi :D

Fråga: När ska ni svara ? :)

Svar: Har precis gjort det nu :)

Godmorgon

Godmorgon

Det var väldigt längesen jag skrev men jag har helt enkelt varit upptagen. Men nu ska jag nog börja blogga igen. Jaja jag vaknade nyss. Första gången på lovet som jag sov hemma typ? Men ska svara på frågestunden nu. Puss

God natt

Sista inlägget för mej ;)
Imårron träffar jag nog Johanna igen.
God natt.

Love you still..

Tja tja, idag vaknade jag upp hos Johanna. Vi fixade oss lite och sen drog vi till centrum och Tim och Jack hänkade ;) Vi åt på donken och sen drog vi till ip men gick hem till Tim typ direkt. Men hann bara vara där en liten stund för mamma kom och hämta mej och så drog jag hem och åt sen åkte vi till Mio, för vi skulle köpa en säng. Ville åka till Ikea men så blev det inte. Men hittade iaf en säng på Mio som var skit najs. Köpte oxå ett par hyllor. Men sängen kommer inte förrens om 2 veckor. Nu är det bara en ny garderob som fattas ;)
Men lägger ut lite bilder på mej och min älskling.






Haha, lite ego biiiiiildeeer.



Johan <3 Josef

Jag älskar dig gumman,


Bildbomb !

Hello babys, här kommer lite bilder från igår och idag. Puss !


Haha jag och tobee webbade x)








Jag och josefine bebis igår, haha sry för alla retardbilder jag la ut på dig.. och mig ! :o Haha älskar dig <3


Fyfan vad jag hatar mina fukking *********

.


?

Chacha ;) Idag drog ju jag och jossan till tyresö centrum haha, tim och jack hänkade dit, vi käkade på donken, lr aa jossan och tim gjorde det ;) Sen stack vi till ip i nåra minuter och sen till tim, men när vi kom dit drog jossan näästan direkt, men jag var kvar en stund så jag kom hem precis :p Är det nån som ska till ip ikväll ? Och är det nån som vill följa med till mitt land imorgon ? :*


Tyresö c

Haha, vi åker till tyresö centrum m Jack och Tim, äter typ där tror jag.
Aja, venne vad vi ska göra sen. Justa jag skulle åka och köpa en ny säng i eftermiddag oxå.
Puss

haha, just nu.


Jooossaaan

Cha cha.
Johanna duschar nu, sen ska jag oxå duscha, och skulle vi typ dra hem till tim? Eller jag venne.
Men igår drog jag och Johanniws till Haninge, köpte sån där leggins jag köpte från bik bok i nacka fast vita, och en klänning till skolavslutningen. Lite tidig, men men. Sen drog vi till ip där det var nåra, sen gick vi hem till Tim m nåra till. vi fick sjuss hem av johannas mama sen, och sen gick vi till statoil och köpte godis typ och lala.
hahah, aja puss.

:)

Vaknade nyss, jossan ligger fortfarande och sover.. Vi ska träffa jack & tim idag eller oliver och nån ;p men nu ska jag fixa frukost. Pusspåruuuumpaan !


Haha asgamla,driivbilder ;)


Godnatt ;)

nu har vi kollat klart på filmen och ska lägga oss framför tvn lr snacka med nån ;) Säger godnatt nu för vi kmr inte bloggamer ikväll :p Miss us !


Johanna & jossan

Nu tänkte jag och jossan svara på frågorna till mig och henne, mallan & emelie svara senare ! Frågestunden avslutad ;) Puuuuussss !

Postat av:

Vem är den sötaste personen i 7an / 8an / 9an

2010-04-02 @ 12:18:32

Jossan : Hmm, jag vene..
Johanna: Oliver, sen vet jag inte haha :p

Postat av: nicole

villken blogg läser du ?

2010-04-02 @ 14:09:31

Jossan: Kändis bloggarna och några kompisars bloggar ;)
Johanna: Samma som jossan :p

Postat av:

Vilka av er är oskuld ?

2010-04-02 @ 14:54:52

Jossan: Jag är det
Johanna: Jag också..

Postat av: Johanna

Johanna : Är du kär i Oliver ?
Emelie : Vad var bästa födelsedags presenten ?
Josefine : Gillar du din klass ?
Malin : Vilka räknar du som dina bästa vänner ?
:)

2010-04-02 @ 16:13:23

Jossan: Sådär, inte direkt världens bästa dårå ;)
Johanna: Det tänker jag inte säga i bloggen thaha ;)

Postat av: alice

Har alla ni strulat? Vilka har ni vart tillsammans med? Vilka är era favorit plagg?? ;)

2010-04-02 @ 16:48:33

Jossan: Såklart man har strulat ;) Haha, några stycken, ehm.. en tröja ;)
Johanna: Ja det har jag ;) Nåra stycken ? Leggings !

Postat av: greta & märtizzzzeeen

johanna: hur långt komer du låta olliver gå me diG??
emily: har du varit full? vem är din bv ?
malin:har du strulat?
josefin: tycker du olliver är snygg??
kram P.S ER BLOG ÄR GASNSAK BRA !! !:d

2010-04-02 @ 21:45:05

Jossan: Om jag gör.
Johanna: Ehm...
Tackar ;)

Postat av:

Vad har ni för BH storlek ?

2010-04-03 @ 11:43:58

Jossan: 75 A
Johanna: 75 B

Postat av: M´

Har nån utav er blivit av med oskulden ? :O
vah tyker ni om oliver ?
har nån utav er inte strulat ?
snälla svara på alla frågoor ! :)

2010-04-03 @ 13:05:19

Jossan: Nepp, Han är väll okej ;) Nej, alla har det.
Johana: Nej, haha det vet ni ? :) Nej, alla har.

Postat av: Lisa

Vem av er har haft sex flest gånger?

2010-04-03 @ 18:03:14

Ingen..

Postat av:

Hur stor åldersskillnad tycker ni är okej mellan en tjej och en kille i ett förhållande ? :)

2010-04-03 @ 19:49:03

Jossan & johanna : Asså åldern är bara en siffra, gillar man personen mkt så tar man den ;)

Postat av: Johanna

Emelie :absoluta måste på sommarlovet ?
Malin : vad som har varit roligast på lovet ?
Josefine : har du varit full ? ;p
Johanna : är du oskuld :)

2010-04-04 @ 22:52:25

Jossan: Heheheh..
Johanna: Ja det är jag ;p

Postat av: kimberly

 

2010-04-05 @ 10:51:57
URL:
http://adhdryck.blogg.se/
Postat av: kimberly

haha oj men nu ska jag frååååga då x)
till alla : vilken är eran allra bästa vän ? :D
kyss på rumpppppan!

2010-04-05 @ 10:53:27
URL:
http://adhdryck.blogg.se/

Jossan & johanna : Vi har ganska många heh, så vi tänker inte rabbla upp dom ;) men dom som är med på bloggen ju !

Postat av:

VILKA bloggar läser ni ?? :D

2010-04-05 @ 11:43:43

Finns högre upp ;)

Postat av: XD

Varför har ni ingen header eller håller ni på med en ? (:

2010-04-05 @ 11:44:38

Ja vi håller på att fixa någon som kan göra en (a)

Postat av: :)

Vad är de första ni tänder på hos en kille ? :)

2010-04-05 @ 15:54:25

Jossan: Utsèendet..
Johanna: Utsèendet är ju det första men ser så.. Men magmuskler, yummie ! HAHA ;)

Postat av:

var kommer svaren?

2010-04-05 @ 18:26:46

Från mig & jossan nu ? ;)

Postat av: berits hembiträde

vad kostar en påse äpplen på ica?

2010-04-05 @ 23:39:38

Jadu det går vi och kollar x)

Postat av:

När ska ni svara ? :)

2010-04-06 @ 19:22:09

Just nu tänkte vi ;)

emelie

hej.
Förlåt för att jaginte har bloggat så mycket men jag har inte varit hemma, och så har jag bara varit lat och låtit bli. Jag ska berätta om dagarna lite senare eller imorgon för nu ska jag snart dra till Malin T. imorgon ska jag kanske träffa Josefin och åka till stan, fast på kvällen ska jag vara med Malin och Malin och några stycken. Jaja, ska ta med mig saker och dra till malin. Puss. 

sjukt trött idag

tjatja bloggen

mallan här! nu ska jag majsi & empico dra oss vidare till donken. där ska dom berätta lite saker om vad jag gjorde igår, hihi. jaja Puss!

vad tycker ni om denna brutta ? / Majsi

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Bikini

Jag gör som alla andra ;) . Hjälp mig vinna och rösta på mig bikini ! AIK <3

Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Det är sol ute

Fan vad glad jag blir. Idag ska jag träffa Johanna. vi ska typ dra till Haninge eller träffa nåra.
Nu ska jag fixa mej osv, bloggar mer sen.
PUSS
 

Josef mah baby

Hej (a) sitter vid tvn nu, väntar på att jossan ska komma och ska äta lúnch ocksp :p vi ska kanske iväg till haninge sen, hyra film, och träffa nåra . Här kommer nåra bilder på oss från ibörjan av sommaren förra eller förrförra året haha omg enjoy ! :) Btw vi är fetttsöta wbs här tahha





wote for me

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



100 inlägget

Nu har vi gjort 100 inlägg med det här på bloggen, duktigt :)
Men idag drog jag och Carro till nacka. Men vi tog typ fel tunnelbana först och sen gick vi fel hela tiden vid slussen så kom dit typ vid 1, hhaha.  Åt på tacobar och köpte lite stuff ;) Sen drog vi till centrum och träffade några, sen till alé plan där vi träffade Johanna, tobbe, jack, oliver, tim, danne och anton. Sen drog vi till ip, och sen tog jag bussen hem. Fick en ny plattång av mamma också, Tack mamma.  Nu har jag gjort om mitt rum skit mycket. Ska snart köpa ny säng och ny garderob. Sen när jag var klar orkade jag inte göra något så jag kollade på någon film.
Aja, imårron ska jag vara med Johanna. Venne vad vi ska göra, kanske träffa nåra?
Men nu tycker jag att alla ska blogga lite mer :O
Puss

Haha, sexigt ben :S


Köpte

En väska, ett par  shorts (vette fan hur det stavas :S) trosor, och plattången mami gav mej.

Leggins

Skyyyypebitch

Chaaaa :) Sitter i skype nu och snackar med connor och nåra andra, kollar lite på johan falk också thaha. Imorgon ska jag slagga med jossan, hos mig lr hos jossan dåra ^^ . Idag träffade jag Carro jossan oliver jack tobbe danis tim sen nåra andra också, sen drog vi hem till tim en stund :p Bilder kmr sen ;) Jaja puss !


hahah wb johanna :O

”Jag heter MALIN men mina vänner kallar mig BRAT . Jag älskar att SPRÄNGA BREVLÅDOR och att HA KUDDKRIG MED MIN FIENEDE  är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att KOLLA PÅ PORR för jag har hört att man kan BLI FJORTIS om man gör det. Jag bor I EN LYXVILLA och där bor också EMPICO som jag tycker mycket om. Vi är ofta PORRIGA tillsammans. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika FNISSIGA liv som jag.”

byt ut de feta orden..

Månad du är född i:
Januari – fuckface
Februari – Porr
Mars – Fjortis
April – bitch
Maj – idiot
Juni – Naken
Juli – Nörd
Augusti – äckel
September – Emo
Oktober: Mumien
November – Brat
December – Ful

Vilken färg du har på tröjan:
Vit – knarka
Svart – skära mig
Grön – dricka
Gul – porra mig
Blå – spränga brevlådor
Röd – kramas
Rosa – pussas
Annan/övrigt – kasta hamburgare på tanter

Vilken färg du har på underkläderna:

Vit – leka i sandlådan
Svart – spela wow
Grå – krossa tv apparater
Blå – ha kuddkrig med min fiende
Gul – spela fotboll med zlatan
Röd – leka med kattungar i sängen
Annan/övriga – leka prinsessa

Vad du har för frisyr nu:
Tuperat – äta hundar
Utsläppt – kolla på porr
Uppsatt – leka med min mamma
”Fluffat” – campa med peddos
Krulligt/lockigt – lyssna på musik
Helt ofixat – sova
Fixat – hoppa på stenar

Vilken färg du har i rummet du e i nu på tapeterna:
Orange – bli uppäten av gorillor
Vit – dö
Blå – bli sciztrofren
Röd – bli trött
Svart – bli ledsen
Lila – bli en häst
Annan/övrigt – bli fjortis

Hur många är ni i er familj:
1 – på ett hotellrum
2 – på en vind
3 – i djungeln
4 – i en soptunna
5 – i en lyxvilla
6 – i en träkoja
7 – hos trollen
8 – eller mer – hos kossorna

Någon du gillar t.ex en/flera kompis/kompisar
FRIVILLIGT

Vilken färg du har på strumporna:
Svart – fisiga
Vit – porriga
Blå – trötta
Gul – sexfixerade
Grön – kannibaliska
Orange – sura
Röd – PMS:iga
Annan/övrigt – tjocka

Ditt favoritdjur:
Hund – deprimerande
Häst – tröttsamt
Kanin – trevlig
Katt – roligt
Annat/övrigt – fnissig



majsan gästbloggish .

rubriken säger ju det mesta :) JUST NU sminkar mallan empico och jag sitter halv påklädd och bloggar . blev nyss sminkad av empico också . men snart ska vi väl dra till allé och sen vidare till haninge och köpa ingredienser till bakningen vi ska göra , haha på kvällen vet jag inte vad vi skaj  göra men KANSKE  till ip . men väät ej .

haha mest bilder på mig , haha men en bild på mig och 
empico länge sedan . och den sista är på oss alla om
ni inte mäsrkte :)
HA DET SÅ GÖTT NU ALLA PRINSAR OCH PRINSESSOR ! <3

Liiist

”Jag heter JOHANNA men mina vänner kallar mig EMO. Jag älskar att PUSSAS och att LEKA PRINSESSA är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att SOVA för jag har hört att man kan BLI FJORTIS om man gör det. Jag bor I DJUNGELN och där bor också MALIN som jag tycker mycket om. Vi är ofta PORRIGA tillsammans. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika DEPRIMERANDE liv som jag.”

byt ut de feta orden..

Månad du är född i:
Januari – fuckface
Februari – Porr
Mars – Fjortis
April – bitch
Maj – idiot
Juni – Naken
Juli – Nörd
Augusti – äckel
September – Emo
Oktober: Mumien
November – Brat
December – Ful

Vilken färg du har på tröjan:
Vit – knarka
Svart – skära mig
Grön – dricka
Gul – porra mig
Blå – spränga brevlådor
Röd – kramas
Rosa – pussas
Annan/övrigt – kasta hamburgare på tanter

Vilken färg du har på underkläderna:

Vit – leka i sandlådan
Svart – spela wow
Grå – krossa tv apparater
Blå – ha kuddkrig med min fiende
Gul – spela fotboll med zlatan
Röd – leka med kattungar i sängen
Annan/övriga – leka prinsessa

Vad du har för frisyr nu:
Tuperat – äta hundar
Utsläppt – kolla på porr
Uppsatt – leka med min mamma
”Fluffat” – campa med peddos
Krulligt/lockigt – lyssna på musik
Helt ofixat – sova
Fixat – hoppa på stenar

Vilken färg du har i rummet du e i nu på tapeterna:
Orange – bli uppäten av gorillor
Vit – dö
Blå – bli sciztrofren
Röd – bli trött
Svart – bli ledsen
Lila – bli en häst
Annan/övrigt – bli fjortis

Hur många är ni i er familj:
1 – på ett hotellrum
2 – på en vind
3 – i djungeln
4 – i en soptunna
5 – i en lyxvilla
6 – i en träkoja
7 – hos trollen
8 – eller mer – hos kossorna

Någon du gillar t.ex en/flera kompis/kompisar
FRIVILLIGT

Vilken färg du har på strumporna:
Svart – fisiga
Vit – porriga
Blå – trötta
Gul – sexfixerade
Grön – kannibaliska
Orange – sura
Röd – PMS:iga
Annan/övrigt – tjocka

Ditt favoritdjur:
Hund – deprimerande
Häst – tröttsamt
Kanin – trevlig
Katt – roligt
Annat/övrigt – fnissigt


Jag har kommit hem nu..

Godmorgon!
Det var längesen eller hur? Jag har ju somsagt varit i tråkiga göteborg över helgen. berätta om det någon annan dag ;) Men just nu håller iallafall Jag, Malin & Emelie på att fixa oss. Vi ska dra till Haninge & Fixa lite grejer sen åker vi nog till ip på kvällen. Men nu ska jag sminka Emelie. Puss
En snygg bild på mig & Empico från sommaren 08 i Frankrike :)

Top model

Hej söt ! Kom precis hem, sitter och kollar på Top model nu och ska snart gå och duscha ;) Kom aldrig hem igår, skulle slagga hos nån i tyresö för jag pallade inte vara i solna, jag och jackiie skulle sova hos tim då och sen ville jag att elin och källis skulle sova dä, men så blev det inte.. ;/ Va iaf på ip med massa personer hela kvällen, sen ´gick vi hem till tim och titta på nån film, sen somnade vi typ . Pappa kom och hämtade mig ganska tidigt ju och OMFG det snööar ! INTE OKEJ ! Jaja, kanske ska träffa anton och nåra ikväll. Puss !


godmorgon

Fuck it´s snow outside!!!
Ja, Malin och jag vaknade och kollade ut och det snöade jag reste mig upp och såg att det var mycket snö och det var kvar på marken, bajs säger jag bara. Hur f*n kan det snöa när det cirka 1,5 plus ute ? 
Jaja, idag ska vi nog gå och ägga ett födelsedagsbarn (grattis gumman!) Kan inte säga vem för då kanske hon inte öppnar dörren när vi kommer. Efter det så vad jag inte riktigt vad som händer. Kanske sola ? Haha vi får se. 
Nu ska vi snart äta frukost. Puss.
Jag, malin,malin naturliga.

Det snöar?

Fick ett sms av Carro av att det snöar, så gick jag ut i köket och ser att det är helt vitt ute.
Fan vad sur jag blir, trodde att det höll på att bli vår/sommar, men nu snöar det ju. Fuck!
Aja, jag och Carro drar till Nacka förum ist för man palla inte gå ute när det fukking snöar.
Men nu måste jag fixa mej för Carro var redan klar.
Puss

God natt

Sista inlägget för mej tror jag.
Imårron så gick bussen 11:50, hoppas jag är uppe då :S
God natt

HEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMAAAAAAA!!!!!!!!!

Nu är jag hemma från Idre :D
haha, men har inte hunnit blogga så mycket för vi gick upp skit tididt, sen satt jag i bilen i 7 timmar. Kom hem vid 5 nånting. Och jag vet inte varför men jag har rensat hela mitt rum typ. Sen har jag packat upp också. Och det har jag gjort hela kvällen så har inte hunnit blogga.
Men imårron så ska jag träffa saknade Carro, och vi skulle till stan och sen kanske träffa nåra?
Men EMELIE, vi måste träffas någon dag den här veckan och prata om du vet vad:D
Yeah, men fråga på på frågestunden nu everybody.
Puss

hemma

Hej!
Nu har jag kommit hem igen , har hunnit ducha och så men jag måste fixa håret och byta om. drar ut sen med Malin T (igen) Vi ska kanske vara med Malin C om hon hinner och orkar. Eftersom hon har varit med släkten nu hela helgen vill hon nog göra något annat :) nu måste jag fixa mig och ringa till hemlig och malin T. Puss.

Hos tim

Chachaaaa ! Jag jack och tim sitter hos tim nu, och lyssnar på muusik :) Bloggar när jag kommer hem ;) Puss !

hemma hos F&F

Hej.
Nu är jag hemma hos farmor och farfar och äter. Min gammel mormor är också här. jag har inte så mkt att göra vi har precis ätit och snart ska vi äta efterrätt och fika. Jag ä uttråkad. Jaja, bloggar mer när jag kommer hem.
 

Frågestunden..

http://mejj.blogg.se/2010/april/fragestund.html#comment


Hello

Vaknade sent idag för att vara mig, tio i tio haha :) Har sjuukt tråkigt just nu, men ska väl träffa nåra senare ? :p Ooooutfit : Svart kvartsärmad tröja - H&m, Ljusblåa jeans - Gina, Svart baslinne - H&m


Godnatt !

Ska inte gå och lägga mig än, men jag säger godnatt nu för jag tror jag inte bloggar mer ikväll, see you tomorrow baby ?


Hemma

Kom precis hem från en påskmiddag, inte kul ! Glad påsk förästen haha :) . Innan det träffade jag Anton och tobbe, sen drog vi till majsan, sen när jag skulle gå hem nästan träffade vi emelie :p Pappa sa att jag skulle vara vid gullmars kl sex för att farmor skulle ha gjort klart maten då, va vid gullmars fem i ungefär, sen när vi kom tog det typ en och enhalv timme innan maten var klar, inte okej ! Då kunde jag ju ha stannat i Tyresö fan -.- Menmen ;) Ska lägga mig vid tvn nu och kolla på nån film. Puuuuss !


Glad påsk

Cha cha.
Nu har vi precis ätit påsk middag, och fikat osv. Idag så har vi åkt skidor, sen åkte vi sån där häst med släde också. Gud vad roligt det var, NOT! Aja, sen åt vi vofflor och åkte mer skidor. Sen lämmnade vi tillbaka skidorna och åkte tillbaka till stugan och målade ägg. Jag har fått 2 påsk ägg en så länge.
Men hoppas alla får en Glad påsk. ;D

.



mer pressenter

Jag fick lite mer påskpressenter av mina släktingar. 
pressentkort på:
Gina Tricot 100.-
H&M 100.- (innan fick jag 200.- så nu har jag 300.-)
sf. bio 200.- 
två par mer trosor
godis!

back

Hej.
Nu är jag tillbaka från mormor och morfar, det var jätte trevligt. Har just pratat med Kimberly, vi kanske ska hitta på något ikväll. Läs det här kimberly: Vi kan vara men inte sova, om du kommer hit lite senare kan vi tända ljus och mysa lite framför tvn ? Jag är verkligen jätte trött idag Matilda kom och väckte mig vid 08.30, och jag hade gått och lagt mig vid halv tre. Haha det är värre än vad det låter. Nu är det faktiskt bara jag som bloggar :) Ni klarar av det right? vi hörs. 

drar nu

hej.
nu ska jag åka till mormor och morfar och måla ägg sen ska vi äta massor av saker... :) 
Ha en underbar dag!!!
...
...och sen kom Malin Carlehorn.

outfit/facelook


HAHAH

Denhär tycker jag och malin är jääätttefin ;) Dåligmaaaat-mat-mat !


glad påsk

Glömde att säga det. nu har jag fått mitt första påskägg utav 4 st :) Jag får ett av M&M , ett av F&F, ett av min morbror och Helena och ett av min andra morbror och Malin. Och ett av Mamma och pappa. Det kanske inte blir så mkt av mina morbröder men ändå :) Tack mamma och pappa för påskägget! 
läppglans, pressentkort 200:- tuggumi
20 euro cirka 200 kr, trosor 49.- st, örhängen effeltornet, skor, pärlor
örhängen, parfume. 
och så fick jag godis så klart ;) och jag glömde ett vanligt vitt linne som jag fick av M&p

Ni har väl inte glömt..

.. bort FRÅGESTUNDEN, fråga så mkt ni vill ! ;)

http://mejj.blogg.se/2010/april/fragestund.html#comment


Outfit :

Jag har ju somsagt inga bilder att lägga ut, men tänkte ändå berätta vad jag har på mig ;)

Grå munktröja : H&m
Vitt baslinne : Gina
Ljusblåa jeans : Gina
Rosa örhängen : Gina


Avatar

Vaknade för enhalvtimma sen, har så jävla ont i magen ;s ! Ska vila lite nu, sen ska jag träffa oliver anton och kanske nån annan ?, ifall jag hinner, för jag ska på påskmiddag hos min farmor, kulkul -.- NEJ ! Igår iaf så träffade jag lina vid 4, först degade vi i soffan ett tag och vid kvart över nio kollade vi på bio, Avatar 3D :) Den va bra haha :) Jag kom väl hem vid kvart över tolv eller nåt och sen var jag astrött så jag hann inte blogga :p . Puss


Sv: Emelie

Haha vadå ingen bloggar förutom ni emelie ?, jag bloggade mkt imorse och jag skrev ju att mallan inte kunde blogga för att hon är i Gbg :p Jaja Puss !


varför bloggar ingen?

Hej. 
Vart är alla det är typ bara jag och Jossan som bloggar. Jaja, idag ska jag och min familj upp till mormor och morfar med släkten och äta påskmat/lunch. Det kommer bli jätte mysigt! Vi får ett påskägg snart av mamma och pappa. gud vad roligt Matilda (min lillasyster) kom just och sa att hon vill göra en blogg, så det får jag väll hjälpa till med lite sen. Jag har tyvärr inte så mkt att skriva om så vi hörs senare.

Tagen från Ennea :D

För ett år sedan:


Hur gammal - 13

Vilken klass gick du i? -  6 b

Vad hade du för hårfärg? - Blont

Hur lång var du? – typ 149/152

Vem var du kär i? – Jag kommer faktist inte ihåg :S

Hade du någon pojk/flickvän? – Nepp
Vad brukade du göra på fritiden? - Mycket träningar och kompisar

Vilka umgicks du med? – Många

Hur såg du ut? Haha, jag var fett liten ;S

Var allt bättre då? - Nej

Skulle du vilja gå tillbaka dit? nej, då var då och nu är nu

Har du förändrats? Väldigt mycket!


Nu:


Hur gammal är du? - 14

Vilken klass går du i? -  7 b

Vad har du för hårfärg? – Brunett

Hur lång är du?- 163 och en halv ^

Har du någon pojk/flickvän? – Singel ;)

Vad brukar du göra på fritiden?- Kompisar
Vilka umgås du med?- Många

Hur ser du ut? – ehm..Brunett, halv lång lala kolla på bilder ;)



Har du..


Kysst någon? – Ja

Sovit brevid någon av samma kön? – Ja

Sovit brevid någon av motsatt kön? – Ja

Slagit ner någon? – haha nej, eller inte seriöst

 

Ljugit för en bra vän? – mm

Svikit någon?- Nej, eller det tror jag inte

Fuskat på prov/läxförhör?- Ja

Blivit kallad Bögjävel - nae
Kallat någon Bögjävel? – Ja
Druckit alkohol? – Japp



Vem:


Skrev du senast till på msn? – Hannah

Kramade du senast? – Lillbrorsan

Sov du hos senast? - Hannah tror jag

Kan du lita på till 100%? - Hannah, Emelie, Johanna

Är den finaste personen som finns?- alla är fina på deras sätt

Vill du vara med just nu? - alla mina saknade vänner :(

Ringde dig senast? - Pappa

skicka ett sms till dig senast? - Anton

Skickade du ett sms till senast? - Anton

Vad:-


Drack du senast? cider

Köpte du senast? mycket, fast det är inte jag som har betalat ;)

Gjorde du igår? Åkte skoter

Ska du göra imorgon? Skidor

Är närmast dig som är rosa? några tröjor i min väska


KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN


Du är kär nu- jag venne

Du har sårat nån så de börjat gråta - mm
Nån har sårat dig så du börjat gråta – ja

Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader – nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej

Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej


Lång fredagen

Hej hej :)
Inte så mycket bloggning för mej, men jag har ju bloggat ganska mycket fast jag är i Idre ;)
Jao, men idag har jag åkt skidor, det gick skit bra för idag var det bättre väder. Sen vid 4 drog vi och bowla. Jag kom faktist 2:a (a) Men sen gick vi till en resturang och åt påsk middag. Sen var det typ massa uppträdanden osv. Fett synd för nästa vecka skulle Eric saade komma dit och då är man ju inte där..:( Men skulle inte palla en vecka till enyway. Men imorgon blir det mycket skidor eftersom det är sista dagen.
Men nu ska jag vara social.
länkar frågestunde också http://mejj.blogg.se/2010/april/fragestund.html#comment
Puss

.

Hej.
Nu har jag precis chattat lite med M. Hon verkar ha det bra men lite segt (?) varför bloggar ingen!? Jaja, jag gör absolut ingenting har skit tråkigt. När kommer Josefin hem, vi måste vara! vill verkligen ut och göra något men inte med någon tråkig, helst M nr 2. men hon svarar inte i sin fukking telefon. 
I förgår så blev det lite shopping som ni ska få se. Jag köpte inte så mycket eftersom jag sparar pengar inför sommaren. 
Haha, mongo bilder! 
Allt är mkt sötare i irl!

Hemma

Hej! 
Nu är jag äntligen hemma igen. Jag och kimberly har haft det jätte roligt och mysigt. det var jätte pinsamt när vi skulle sjunga första gången, vi var förre låten och en massa skit. Men andra gången gick det bra. Det var jätte många söta killar där ( alla typ 96 ) vi var typ dom ända tjejerna där så det var rätt många som kollade på oss ;) 
vi sov hemma hos kimberlys kusiner, David(Dake) & Daniel(Danis). Vi spelade klädpoker och hade det skoj. Det slutade med att både jag och kimberly satt i trosor och Bh medan dom hade byxor och så på sig :P Vi förlorade och skulle ta av oss bhn och trosorna typ men vi bangade :) bilder kommer sen för det är Kimberly som har alla bilder. 
puss!
 
Haha kolla min näsa !

FRÅGESTUND !

Japp nu har vi frågestund på bloggen, så det är bara att fråga vad ni vill, vi svarar nästan på allt haha ! :) PUSS


Malin

Malin kan tyvärr inte blogga förän på måndag för hon har dragit till Gbg, tråkigttråkigt -.- Kommer sakna dig älskling ;) !


Sommar !

Shiit vad denhär låten får mig att tänka på sommaren, lyssnade på denhär låten hela tiden förrförraåret ! Och igår när jag var med Lina i stan kände man att det började bli sommar nästan :$ Fan just nu älskar jag stockholm ! Haha ;)




Summerpic


Heybaby

Tjaaaaa ! Är ju hos pappa nu och kmr inte till mamma förän på måndag och datan här e cp så man kan inte ladda upp bilder tyvärr.. Så ni kommer få andra bilder eftersom inlägg utan bilder är tråkigt ^.^ Jaja, ska gå ut lite tror jag, jag ruttnar här inne ;s Nån som vill träffa mig sen kanske ? Bye


Jag & syyyster för mer än ett år sen ;s Loveu !


Godmorgon !

Sovit gott ? Jag har ;) . Vaknade ganska tidigt idag, inte bra.. Men vaknar jag så kan jag inte somna om.. Ska gå och hämta lite oboy nu och dega vid tvn ett tag, sen ska jag väl till Mathilda och hämta en tröja. Vi får se vad jag gör sen, Puss !


;)

Dåligt bloggande idag av mig, jagvet :( Men vaknade tidigt för jag skulle till min farmor och göra nåt.. Sen träffade jag lina, vi drog till plattan, köpte ett par chinosshorts och fikade, träffade nåra en stund också, trevligttrevligt ;) Hon drog hem för en stund sen.. Kollar på film just nu, ses efter ? ;)


April april din dumma sill

Hahaha, lurade er tjockt mycket!
Det var faktist ganska många som trodde på det.
Haha, men jag ska inte till cypern ni som inte fattade det ;)
Pöss

hej

nu sitter jag med Kimberly hos hennes kusiner. Nu ska VI ÄTA KAKA. DET ÄR GÖTT. dET BLIR INGEN BloggNING SEn . kImBeRly DaMpAr MeD CAps loCk dEt äR DäRFöR DeT bLIr SåÅå fINt. ByE Bye!!!!!


Överaskningen

var att..
Vi ska till cypern i en och en halv MÅNAD! och det värsta är att vi åker om 2 veckor. Shit asso hur ska jag hinna med allt. Ska tydligen gå i någon svensk skola där också. Kommer ju bli skit kul, men kommer sakna alla sjukt mycket. OMG.

1 april

Hejhej :)
Fy fan vad blöt jag är! Det regnar här? Trodde typ att det skulle snöa hela veckan, men nej det ska tydligen regna:S
Och vi åkte ju skoter idag också. haha, först blir man blöt av att snön smälter sen av att det regnar. Jag hade 4 tröjor på mej och alla blev blöta. Men nu ska jag sluta klaga. Det var faktist jätte kul att åka skoter, något som man vill pröva igen. Men nu vet jag inte vad vi ska göra, får hitta på något. Föreldrarna sa att dom hade någon överraskning som vi skulle få reda på sen. Får väll se vad det är.
Puss

igår kväll

Det började med att M&M ringde och sa att vi kunde träffas. Vi gick till bussen och åkte till ip där Tobbe, Tim, Jack, Daniel*2, Elin och Carro var. Vi gjorde typ ingenting förutom att "spela" fotboll och sånt. efter ett tag kom typ "Mårti"(som Malin kallar honom) och Matteoni, Elias, "svampen" och någon Daniel (har jag glömt någon?) Jag har ingen anning om vad vi skulle göra med dom menmen. Det roligaste på hela kvällen var när malin satt på en "bänk" och hon rensade ur sin väska. Hennes franska bok flög ner bakom henne och hon lutade sig ner för att ta den så hon trillar. Haha det låter inte så roligt men det var det, hela hennes väska flög ner också, fail. Kvällen gick inte så som vi hade tänkt oss men det får vi göra någon annan dag. På fredag åker Malin C till Göteborg vilket är lite trist. Jaja det finns inte så mkt att berätta och vi har inte så mkt bilder att visa upp, så ni får nöja er med den här inlägget.
puss


vaken

Hej, eller rättare sagt godmorgon. Jag vaknade precis men M&M kulorna sover. Idag ska jag och Kimberly åka in till stan, ska göra lite hemliga saker, Mohaha. Det vill ni nog gärna veta ? Men det kommer bli mysigt. Vi kommer nog att fika och lite sånt också, jag menar det är ju ändå  Emelie style. Jaja, men nu ska jag snart sminka mig och vänta på att dom små barnen ska vakna. Puss.


RSS 2.0